Neler yeni

Satiş Twitter bannedcnm (1 Viewer)

Mesajlar
3,807
Credits
51,022
Selam dostlar ben Viento:

Gün içerisinde Twitter kapatan kendimin oluşturduğu methodu satışa sunuyorum. Methodum fixlenme gibi bir olayı olması söz konusu değildir. Biliyorsunuz ki Twitter kapatma methodu fazla bulunmuyor, bulunsa bile fazlasıyla uçuk fiyatlara satılıyor. Ben Twitter kapatma fiyatına (Fiyatlar benim belirlediğim bir şey değildir.) methodunu satıyorum. (1000TL) Hesap kapatmıyorum sadece methodu satıyorum.

Müşteri memnuniyeti %100’dür istek doğrultusunda kanıt atılır. (methodum binance cryptoprex kurucu w…. dahi vurmuştur.)

Detaylar için Telegramdan yazabilirsiniz.

tg:viento1
 

Semtex 

MaJesTe
majorrr
Mesajlar
297
Credits
3,346
Konu baltalamak gibi olmasin ama taklit ile zaten kapatilmakta hesaplar isletme hesaplari ise toplulukdan kapatilmakta yani bilmeyenler icin iyi bir paylasim ama sahsi fikrim olarak bu kadar pahali olmamasi gerek evet tamam bilenler sayili piyasada eyvallah ama twitter kapatmak isteyenlerde sayili piyasada

Neyse Hayirli Satislar
 
Mesajlar
1,451
Credits
0
Selamlar Kardeşim. Yaş 41. Yinede Dediğin Ücret Fazla. Methodu Yazdım demişsin. Bir yazı bu kadar pahalı olmaz. Aynı Twitter Hesabında bi hesap açarsın Profil Fotosuda Aynı olur. O zaman Taklitten Şikayet edersin hesabı kapanır. Sende Bi Script kodu felan birşey yok. Sadece Method var. Daha Önce Twitter de Spam Timim vardı Bi kaç grup açmıştım. @kaçsaatoldu hesabı birde fetöcü hesaplar pkk hesaplarına sürekli durmadan spam çakıp hesaplarını kapattırıyorduk. Bu Methot yani yazı senin yazın. Şikayet butonu oluşturacaksın ve ardından şikayet metinlerin ingilizce yazılımlı olacak. Eee Kapanıp kapanmaması meçhul. Sen bu methotla mavi tık almış bir twitter hesabını kapatamazsın. kapatırsan hocam kapattığına dair bir video at seni ayakta alkışlayalım. Ama bildirdiğin ücret çok fazla.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar