Neler yeni

vCity v2.1 – Online Browser Tabanlı Oyun Scripti İndir (1 Viewer)

Mesajlar
168
Credits
442

vCity v2.1 – Online Browser Tabanlı Oyun Scripti İndir



vCity, en son web teknolojileri ile geliştirilmiş çevrimiçi bir tarayıcı oyun platformudur. vCity, istediğiniz tarayıcı oyununu değiştirmek ve oluşturmak için birçok seçenek ve ayara sahip olduğundan, beğeninize göre kendi çevrimiçi tarayıcı oyununuzu oluşturmanıza yardımcı olacak çok işlevli oyun betiğidir.

İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde kolayca özelleştirilebilir ve dünyanın en saygın sanal yaşam oyununu yaratmanıza yardımcı olur.

vCity, tamamen işlevsel bir tarayıcı tabanlı oyun motorudur. Kendi oyun web sitenizi dakikalar içinde verimli bir şekilde oluşturabileceğiniz, kullanımı kolay, özelliklerle dolu bir PHP betiği.


Ayrıca vCity’nin önemli özelliklerinden biri de oyundaki entegre ücretli hizmetler aracılığıyla gerçek para kazanabilmenizdir – sadece buradan satın alarak yatırım yapın ve gerçek para kazanabileceğiniz kendi oyununuzu yaratın.

Oyunda oyuncular, oyunda sanal yaşamlarına başlayabilmeleri için ücretsiz bir ev ve karakter alıyorlar. Oyuncular, saygılarını artırmak için araçlar, mülkler, eşyalar, evler, garajlar, hangarlar, rıhtımlar, evcil hayvanlar ve daha birçok şey satın alabilirler. Oyuncular, karakterlerini yükseltmek için ekstra para, altın, deneyim ve diğer bonusları kazanmak için işe, okula, spor salonuna, hastaneye ve oyundaki diğer yerlere gitme fırsatına sahiptir.

vCity, metin tabanlı RPG (MMORPG) çevrimiçi web tarayıcı oyunu php komut dosyasıdır. Php Script

Demo

Dosya Şifresi : www.phpscripttr.com


Script İndir
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar