- Web sitesi
- imhatimi.org
Herzaman boş iş olarak yaftalanmış webhack artık demode ve bitti.
Burdada sanki biktim sitelerle ugrasmayi, herseyi kapatip gidesim geliyor diyorsun..Herzaman boş iş olarak yaftalanmış webhack artık demode ve bitti.
isko abimi dinleyip hemen aile kurma çalışmalarına başlıyorum. sikko abim belçikada karı var mıBosa harcadigimiz zaman amk.
Yeni nesile icin diyeceklerim ;
Herseyi bir kenara koyup , okuyun, elinize diplomanizi alip guzel bir is e girin. Biraz para biriktirip yuvanizi kurun ( aile kurun, evlenin) coluk cocuga karisin. Yatirim yapin, paranizi oyunlara, domainlere hostinglere filan bosuna harcamayin amk , Hayat zaten onlar olunca guzelmis, bilgisayar basinda kendinizi harcamayin. Hayat cok kisa. Bir ego niyetine hayatinizda hicbirzaman yukselemezsiniz.
dedigim gibi aile kurup, beraber yapcaklarinizi hayalini kurun ve yasayin.
Not : kendi yasantimdan bir örnektir
Tr'deki meeş ile kendimi zor doyuruyorum amk sen aile diyorsunBosa harcadigimiz zaman amk.
Yeni nesile icin diyeceklerim ;
Herseyi bir kenara koyup , okuyun, elinize diplomanizi alip guzel bir is e girin. Biraz para biriktirip yuvanizi kurun ( aile kurun, evlenin) coluk cocuga karisin. Yatirim yapin, paranizi oyunlara, domainlere hostinglere filan bosuna harcamayin amk , Hayat zaten onlar olunca guzelmis, bilgisayar basinda kendinizi harcamayin. Hayat cok kisa. Bir ego niyetine hayatinizda hicbirzaman yukselemezsiniz.
dedigim gibi aile kurup, beraber yapcaklarinizi hayalini kurun ve yasayin.
Not : kendi yasantimdan bir örnektir