Neler yeni

Haber WhatsApp Kalplerinin Renkleri Hangi Anlamlara Geliyor? (1 Viewer)

Mesajlar
1,485
Credits
905
Emojiler birçok kullanıcı için günlük iletişimde önemli bir fonksiyon üstleniyor. Kullanıcılar karşı tarafa iletecekleri mesajları uzun uzadıya kelimelere dökmek yerine bunu saniyeler içerisinde tek bir emojiyle de halledebiliyor. Bununla birlikte WhatsApp kalp emojileri de oldukça popüler bir kullanıma sahip. Fakat genellikle bu renkler yanlış kullanılıyor.

Renkli kalp emojilerinin anlamı
Yanlış renkte bir kalp emojisi kullanıyorsanız başınıza büyük işler alabilirsiniz. Özellikle de farklı renklerin ne anlama geldiği konusunda sabit fikirli biriyle iletişim kuruyorsanız… Bu yüzden bir daha arkadaşınıza kalp emojisi göndermeden önce iki kez düşünmenizde fayda var.

1618627856287.png


❤️ Kırmızı kalp: Dünyada en çok kullanılan emojilerden biri olan kırmızı kalp, saf aşk duygusu ile özdeşleşiyor. Bu emoji birbirine karşı büyük tutku, sevgi ve romantizm duygusu taşıyan insanlar arasında kullanılır. Bununla birlikte çok yakın arkadaşlık ve derin hisleri tanımlamak için de rol oynar.

? Turuncu kalp: Kalp emojisi sevgili temsil eder. Fakat turuncu kalbin anlamı daha çok arkadaşlık ilişkilerini kapsıyor. Yani duygusal ilişkilerin yanı sıra dostluk sevgisi mesajlarına hizmet eder.

? Sarı kalp: Yeni başlangıçlar, gençlik, gün ışığı, bahar, saflık ve güç anlamları taşıyan sarı rengi, WhatsApp emojisinde mutluluk ve iyimserlik anlamı taşıyor. Yaşama sevincini temsil etmek için de tercih ediliyor.

? Mavi kalp: Güven, uyum, barış ve sadakati gösteren mavi kalp ikonu ikili arasında hissedilen derin dostluğu temsil eder. Fakat öte yandan bu emojinin bir diğer anlamı, BDSM ilişki türüne hizmet eder. Çekicilik ve arzuyu içerisinde barındıran mavi kalp çift anlam taşır. Bu yüzden kullanımına dikkat etmekte yarar var.

? Mor kalp: Şefkat ve ilgiyi sembolize eder. Daha çok aile ilişkilerinde tercih edilen bu emoji, Anneler Günü ya da doğum günü gibi özel günlerde de sıkça kullanılır.

? Siyah kalp: Karanlık ve sert bir mizahı tanımlayan siyah kalp emojisi, kullanıcının içinde tuttuğu acı ve üzüntü hissini ifade eder. Çoğunlukla taziye mesajlarında kullanılır.

Peki ya yukarıdaki listede sizi en çok şaşırtan renk anlamı hangisi oldu? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar