Neler yeni

Yazılım ve Hacking İçin Yenilere Tavsiye (1 Viewer)

Mesajlar
12
Credits
0
Merhaba uzun zamandır yazmıyorum unutmuştum aslında uyku tutmadı aklıma geldi biraz duygulandım son zamalarda işler gereği giremedim girmeyi istemedim ama olmadı bir mazi var ve insan kesinlikle bugün mü dün mü desen dünü seçer ister zengin ol ama o geçmişin tadı bir başka oluyor neyse ekipmanlarım hazır değil zaten toolar vs. sıkıntılı onları halledince daha sağlam içerik neden gelmesin...
Aslında ben böyle içerikler atmam sevmem hatta sinirliyim kendime ama bir gereklilik gibi geldi nedense.


Yenilerin hatası en başta ben bunu bir iki ayda öğrenirim uzman olurum der daha sonrasında çevresine sorular yöneltir bir işe koyularak bunu bende yaptım tam olarak kavrayamadan bir işe koyulmak olmaz güçlenmen gerek sonra gelip ben uzmandım atiyorum browser yapıcağım görsel arayüz için bir kütüphane var mı yok mu ama yok nasıl yapıcağım işte performans için hangi dil onu öğreniyim birde üstüne derken zaman kaybı il önce ayağın yere sağlam bassın.

Hangi dil nasıl yapıcağım? Gibi sorular soranda var tabi bir dilde daha kullanışlı bir mödül var diğer dilde kullanışsız bir modül iki modül aynı amaçla hareket ediyor ama birisi daha iyi burada işiniz sonuç odaklı olsun kesinlikle amacınıza yönelik tercihler yapın.

Bilgiyi özümseyin sırf kopya çekmeyin.Burada adam şunu kullanmış onun aynısını yaptım direk yazdım hata oldu cart curt.Eğer gözleriniz dayanıyorsa sırf makale üzerinden gidin ben o şekilde yaptım ve teorik bilgimide geliştirdim.Bunun yanında bilgiyi özümseyin dedim üzerine aynı amaca yönelik yollar düşünün belki daha tasarruflu olacak.

Yazılım için son olarak kaynak kod incelemesi kesinlikle yapın çok yararı oluyor.

Hacking mevzusunda çok yanlış yapıyoruz tahmin edebileceğiniz gibi ezber Hack forum wordpress vb. sitelere klasik toolar ile girenimi... Ya arkadaş sen olayı anlayamamışsın bu iş sadece gövde gösterisi değil egonu şişirme değil bu olay çok farklı bir felsefi ekolü bile var Rus var Alman/Amerikan var bu kadar dar düşünmeyin.Ezber olayı çoğu kişi yazılım bilmeden demeyelim zaman değişiyor önüne gelen bir halt zaten ben bile yazarken şüphe ederim "haddime mi ?" diye.Uzun lafın kısası anladınız kendinizi aslan durdurmayın bir yerde bu yazılımı bırakıp gitmeyin her geçen gün çok şey öğrenirsin ve daha güçlü olursunuz ilk önce ezberden çıkıp kavrama yönüyle işe girişin kısacası.

Hacking için fazla para harcamayın yani kitaptır felandır yeniler çok alıyor çok kalpazan var sizin kaynağınız yer altı.

Bu işi vasıfsızlaştırmayın cidden işte yok instadan şunu çarptım ben buyum diye tanıtan reel hayatında çok arkadaşımız var yapmayın tekrar söyliyim dar bakmayın.

Neyse sadece yazayım dediğim bir yazıydı az yazdım kusura bakmayın kendimi acemi hissediyorum belki bir yardımı olur.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar