Neler yeni

Yeni tema Hayırlı olsun (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Mesajlar
1,471
Credits
29,249
Yeni tema hayırlı olsun
Açıkcası ben siteyi öylece kendi haline bırakmıştım ! aslında kesinlikle bir etkileşim beklemiyordum buradan ancak çom ilginçtirki buradaki birkaç üyemizinde çabaları ile kendi çapında bir etkileşim oluşturdu, bu durum beni tabiki sevindirdi, yılların efsanesi imhatimi'ne bu şekilde sahip çıkmanız harika, kimse mızmızlanmadı, şu eksik bu eksik diye birşey diyen olmadı herkes mevcut şartlarda site nasılsa öyle idare etti, bu davranışınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum ve bundan sonraki süreçte çok daha güzel şeyler olacağına eminim, bende elimden geleni yapacağım artık. (sitede orginize sorunları dahil hepsini çözeceğim)

Yeni temaya tekrar dönecek olursak:
tema için anket açmıştım ve açık ara farkla dark tema istenildi, zaten hep bu şekil bir tema isteniyordu bizde üyelerimizi kırmadık ve radikal bir değişime imza attık, temamızın altyapısı gerçekten çok sağlam, mobil,deskopt maşallahı var diyebilirim, fazla janjanlı hale getirmeden belki birkaç ufak touch ile tema olayını burada bitiriyoruz.
 

SpyWhite

kriptohaberleri.co
ez152
Mesajlar
892
Credits
3,281
Elinize sağlık tema güzel olmuş.
Amacımız ztn burayı elimizdeki imkanlarla yükseltmek elimizden geleni yapıyoruz bunun için
 

KocaReis

????
Mesajlar
244
Credits
0
Türkiyenin en eski Hack forum forumunu birlikte şahlandırıyoruz. Değişiklik her zaman güzeldir, her ne kadar eski temadan yana da olsam yeni tema fena değilll dedirtiyor Zaaa:

İmha Timine hayırlı olsun. :cool:
 

Kaisareia 

Düzenli Ordu
cracker
Mesajlar
2,835
Credits
13,005
Ellerine sağlık Reis çok güzel olmuş


Oyumu tamda bu renk tonlarında kullanmıştım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar