Neler yeni

Yerli PHP Framework: ZN Framework (1 Viewer)

Clintwood

amigo
ez152
Mesajlar
0
Credits
0
ZN Framework Türkiye’ de geliştirilen ilk yerli PHP framework’ üdür. ZN (ZeroNeed) yani 0 gereksinimdir ve ZN framework bu amaca göre gelişimini göstermeye devam etmektedir. Son zamanlarda popülaritesini git gide artırmaktadır.

ZN Framework, güçlü otomatik yükleme sistemine sahiptir ve entegrasyon işlemleri kolaydır.Kurulumu esnasında herhangi bir ayar gerektirmez ve güvenlik konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

ZN yüksek güvenilirlik sağlar,sistem güvenliğini tehdit eden sql enjeksiyonları ve site içi scriptler gibi bir çok kötü amaçlı saldırıyı önler.

ZN Framework
Kodlarınızı karışıklıktan arındırarak sade ve akıcı kodlar yazmanızı sağlar. MVC yapısını destekleyerek kodlarınızı ve sayfa tasarımlarınızı birbirinden ayırır,kodlayıcılar ve tasarımcılar kendi görevlerini yaparak görev paylaşımını üst seviyeye çıkarır ve görev karışıklığını da en alt seviyeye indirir.

ZN’ nin bir diğer özelliği ise nesne erişiminin çok kolay olmasıdır yani bir sınıfı kullanmak için tanımlama yapmanıza gerek yoktur bu da sizin hızlı ve kolay kod yazmanıza katkıda bulunur.

ZN Framework‘ ü sitenizin kök dizinine taşıyarak herhangi bir ayar gerektirmeksizin kullanabilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar