Neler yeni

Elveda canlarım (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clintwood

amigo
ez152
Mesajlar
0
Credits
0
Bunun gibi konuları okumayı veya açmayı pek sevmiyorum fakat internet ve Hack forum alemine vedamı büyüdüğüm bana bir şeyler katan web sitesinde yapmak istedim.
Diğer insanlar gibi öğütler veya yakarışlar yapmayacağım. Fakat benim de içimde birikmiş bazı şeyler var.
2012'den bu yana gerek web aleminde gerek cc gerek sosyal medya gerek botnet gerek irc her türlü ortama gruba ekibe dahil oldum. Bu ortamlarda bir çok şey gördüm, bir çok şey öğrendim hepsi bana ayrı ayrı şeyler kattı. Yıllar geçtikçe çöp olmaya mahkum olan bu ortamlar en sonunda birer birer yıkıldılar.
Zamanında birbiri arkasını kovalayan Hack forum grupları veya yetenekli hackerler teker teker kaybolmaya başladı. İşte bu sebepten herkesin farklı tanımladığı "sanal" denen şey artık insana kabak tadı vermeye başladı. 2017 2018 yıllarına kadar tamamen web'e odaklanmıştım abilerimizin öğrettiği bizim tecrübe edindiğimiz bazı şeyler yöncü veya isimtescil sunucularında gezmemize olanak sağlıyordu sadece 1 2 yıl sonra kendimi test ettiğimde shell bile atamadığımda zaten anladım artık bir bok olmayacağını. Eski dostlara sorduğumda bizden geçti derlerdi ulan hep öyle diyorlar amk bu ne derdim şimdi anladım millet diyemiyo ki artık gücümüz yetmiyo.

Staj dönemim bu yıl başlıyor ingilizcem ve almancam yeterli olduğu için şansımı denedim ve Heidelberg Ruprecht Karls'ın öğrenci değişim programına katılmaya hak kazandım. Umarım orada okulu bitirir, orada kalır hayal ettiğim hayatı yaşarım. Son yıl Rostock'a geçeceğim liman yönetimi dersleri için.
Çocukluğumdan beri gerek ka4p3 ismiyle, gerek leojely ismiyle özellikle mersin'de yaşarken redhatz ekibimden buluştuğum insanlar falan inanın bana ileride 30 yaşında anılarımı hatırladığımda çocuğum bana baba napardın dediğinde bi grubumuz vardı internette diye lafa gireceğim aklıma gelecek bu deli insanlar. Bizim gibi insanların çocukluğu sadece top oynayarak değil bir de bu işlerle geçti 16 17 yaşlarımda çok değişik insanlarla arkadaşlık kurdum 30 40 yaşında site ortaklarım oldu. Bu arada forumlarda karşımdaki mod veya admin olmaksızın normal bir üyeden hiçbir zaman ayırmadığım için sadece Hack forum forumlarında değil çoğu forumda ka4p3 ismiyle açılan üyelikler banlı bu yüzden bazı insanlar beni sevmez sürekli tartışma yarattığımı düşünürler fakat bir insanın yapısını yetkin var diye değiştiremezsin bu benim normal hayatımda da böyle. Her neyse beyler hacktan meckten konuşmayacaz dedik girdik yine bu koca mecranın eski ve sessiz bir bireyi olarak artık aranızdan ayrılıyorum. hepinize hayatınızda bol şanslar ve kolaylıklar diliyorum. İnternet veya forumlara kendinizi çok bağlamayın kumarda sadece oynatan kazanır. Son defa yorumlarınızı okuduktan sonra ki zaten gelecek hafta tatile gideceğim ondan sonra da bir daha girebileceğimi sanmıyorum arkadaşlar bakalım eğer kafamız boş olursa onca şeyin arasında site kapanmazsa geliriz yine merhabaya merhaba deriz. Sizleri seviyorum, görüşmek üzere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar