gönderilen bir BTC işlemi nasıl iptal edilir (1 Viewer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asil_ruh 

8 yıllık sanal dünyayı bırakma zamanı gelmişti.
onursal
Credits
726
Blockchain teknolojisi hakkında yeterli bilgim yok ancak yine de bu arkadasla çalışmak isteyenlerin dikkatli olmasını öneririm. Malware atabilme olasılığı çok yüksek su programdan yapıyoruz ayağına malware atabilir, normalde müşteri gibi davranır malware falan mı atar diye inceleme yaptıklarım oldu ancak şuan yapamıyorum o yüzden çalışmak isteyen arkadaşlar dikkatli olsun.

Ek olarak ben hiç denk gelmedim transfer size ulaşmadan işlemi hemen yapan insanlara ugrastigimiz alan teknoloji bir kere. Yani ilk olarak potansiyel kitle çok az emin olabilirsiniz. İkinci olarak deneyimsiz dediği kitle aslında en çok parayı hesabında görüp rahatlamak isteyen kitle. Yani şöyle hayal edin bir iş yaptiniz internette ve herhangi bir kriptopara birimi ile paranızı alacaksınız ama cok fazla bilginiz yok bu kriptocuzdanlarla ne görmek istersiniz param cüzdanımda göreyim sonra işi yollarim dimi bunu yapmak için çok zeki olmaya gerek yok arkadaşınız size para atacak diyelim normal banka hesabınıza çocuk attım kanıt bak bu foto, ürünü yolla/hizmeti sagla derse mi inanırsınız yoksa abi benim hesaba düşsün ondan sonra yollarım neden aceleye getiriyorsun demez misiniz yoksa sen benim mantıklı düşünmeme zaman bırakmayacak şekilde duygularım üzerinden beni kandırmaya mi çalışıyorsunuz mu dersiniz. Eğer kişi zaten önden parayı cüzdanına ulaşmadan niye yollasın, en fazla 1-2 saatte gelir o para zaten. Diyelim bu teknikte ki kurban harbiden mal aptalın teki ve bir ekran görüntüsüne bakarak ikna oldu(ucuncu detay photoshop olmadığından da suphelenmedi) ve size artık ürünü yolladı, evet işte o zaman kazanabilirsiniz belki bir şeyler.

Bu arada bir ilan okurken eğer bu alanda nasıl cakalliklar yapabilirdim ticareti ilanını nasıl daha kurnazca açabilirim diye düşünün. Mesele arkadaşın makaleyle anlattığı teknik çalışıyor olsa bile neden böyle bir bilgi paylaştı? Ortaklığa ihtiyacı olduğunu söylüyor ama tam olarak bir ortaktan neler beklediğini söylemiyor ve bir teknik gösteriyor. Siz hiç elinde bir ürün olan pazarlamacınin size başka sadece pazarlamacilarin bilebilecegi bir bilgi paylaşır mi? Neden paylaşır size ürününü daha iyi sunmak için dimi?
Sizce burada ki kurban artık siz olmuyor musunuz? Benim böyle bir bilgim olsa gerçekten getirisi olsa gider para çeker bir şekilde biriktirir öyle bu değerli bilgiyi tek başıma kullanırdım.

Arkadaş konuyu forumlardan kurban düşürmek amaçlı yaptığı çok belli. Büyük ihtimal çok fena blackmail edileceksiniz malwarei yediğiniz zaman veya o ortaklıkta para lazım kafasından dolayı paranız cukkalanacak.

Buram buram sosyal mühendislik konusu, ancak merak ediyorum arkadaşın savunması ne olacak.

@Anisssdark gel bakayım yakışıklı.
 

asil_ruh 

8 yıllık sanal dünyayı bırakma zamanı gelmişti.
onursal
Credits
726
Ecnebiler WinRAR 0day ile BTC forumlarındaki enayiler avladilar bizimkiler halen nelerle uğraşıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar