Önemli Tekrarlanan Konular Hakkında (1 Viewer)

MuZo?

Devilz Co.
Credits
1,125
Yaklaşık 2 aydır aynı konular dönüp duruyor başlık değiştirip aynı içerikler paylaşılıyor. Paylaşan arkadaşlar farkında değil belki ama artık farkına varmalari için duyuru yapma gereği duydum . Ve bundan sonra aynı hataları tekrarlayanlara yaptırımlar uygulanacak. Yanıltıcı başlıklara BAN'a varana kadar yaptırım UYGULANACAK . Bazılarının açtığı konularda içerik başlıktan kısa takip ediyorum ve bu son uyari . Başka Forumlar gibi dolandırıcı Forum denmesini istemiyorum. Biz yöneticiler olarak takip i yapacağız altta isim olarak yazarak tek tek rencide etmek istemiyorum onlar kendilerini biliyo. Sadece konu başlığı olarak 1 tane soylicem İnstagram sınırsız takipçi kasma yazmış sadece link koymuş 10 takipçi atiyo. Bu şekilde insanları kandıran 10 tane konu açacağınızı 5 tane açın nasil kullanılır nasıl yapılır yazın. Umarım dediklerimi anlamışsınızdır Herkeze iyi günler dilerim.
 

MuZo?

Devilz Co.
Credits
1,125
hak veriyorum bir tane lamer arşivi var adını günde 938837329 kere değiştirilip paylaşıyorlar
Dün geceden beri konulara bakıyorum başlıklar değişik hide atılmış herkez farklı birşey die beğeni atmış insanları soğuturuz bu şekilde forumdan önceliğimiz ne forumda adam tutarak aktiflik arttırmak benim baştan beri söylediğim şey 10 tane boş konu olacağına 1 tane adam gibi konu olsun he illa kendin yaz demiyorum ama açıklayıcı ve sonuca varacak şekilde konular
 

Kaisareia 

Düzenli Ordu
cracker
Credits
13,404
Denetimi olursa yerinde bi karar olmuş.

Peki konu başlığından tut içeriği dahil anlatımı anlaşılır ve düzenli konu / konular açanlar için bi güzellik olacak mı?


images
 

MuZo?

Devilz Co.
Credits
1,125
Bence olmalı aslında benim demek istediğim caldiğiniz konuyuda düzgün çalın ?? biraz değiştirin bişeler yapın ama anlaşılır şekilde bunlar çalmaninda kolayına kaçıo ??
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar