Önemli VIP Kategorisi Hakkında Önemli - Üşenme de Oku (1 Viewer)

Morningstar 

chmod 0777 god
titan
Credits
32,287
Az önce VIP kategorisine baktım; Nerde gereksiz bir bilgi varsa hepsi Private Class'da yer alıyordu. Kategorinin yarısından fazlasını farklı kategorilere taşıyıp gereksiz olanları ise sildim. Neyin ne olduğu daha iyi anlaşılması için başlıklara ufak bir edit ekledim. Artık private class kategorisi gerçekten vip içeriklerin barınabileceği bir alan olması gerektiğini düşünüyorum.

Büyük hayaller ile VIP satın alan üyelerimizin yerine kendinizi koyup, Private Class'a girdiğinizi düşünün. Saçma sapan Warez Forum tema içerikleri ve spotify paylaşımları görüyorsunuz. Tepkiniz ne olurdu? Şahsen benim tepkim; Böyle kategorinin ***** **** ****** ***** ******* ** **** ** ****yim... Yıldızladığım yeri hayal gücünüze göre doldurun.

VIP Kategorisinde paylaşılması gereken içeriklerin en temel özelliği ------> Dikkat çekici olmasıdır.
Tırnak içerisinde söylüyorum "Dikkat çekici"
Yani anlayacağınız, başlığı sırf ingilizceden ibaret ve içeriği yetersiz konular kaldırılacak veya farklı kategorilere taşınacaktır.

VIP kategorisinde paylaşım yapmak istediğinizde, konunuzu herhangi bir kategoriye açın ve yönetimden biriyle iletişime geçerek bu konunun vip kategori özelliklerini taşıyıp, taşımadığını öğrenip, konunuzun kategoriye transfer edilmesini talep edin. Biz zaten gördüğümüz kaliteli konuları private class'a çekiyoruz. Siz de böylelikle bizim işimizi kolaylaştırmış olursunuz.

Son olarak hesap paylaşımları yapmak istiyorsanız, kategoride bir konu açın ve sürekli aynı konu altından paylaşımlarınıza devam edin. Belli bir zaman sonra konunuz sabite çekilir zaten. Yani anlayacağınız parça parça konu açmayın.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar