Yeni VMware Workstation Pro + Player Commercial v16.0.0 Build 16894299 (x64) + Anahtarlar (1 Viewer)

MuZo?

Devilz Co.
Credits
1,125
VMware Workstation Pro, birden çok işletim sistemini tek bir Linux veya Windows PC üzerinde sanal makineler (VM'ler) olarak çalıştırmak için endüstri standardıdır. Herhangi bir cihaz, platform veya bulut için yazılım oluşturan, test eden veya demo yapan BT uzmanları, geliştiriciler ve işletmeler Workstation Pro'ya güveniyor. Workstation Pro, Dizüstü Bilgisayarınızda Bir Veri Merkezi Sunar. Tek Bir Bilgisayarda
Birden Çok İşletim Sistemi Çalıştırın VMware Workstation Pro, aynı Windows veya Linux bilgisayarda birden çok işletim sistemini aynı anda çalıştırmanıza olanak tanır. Kod geliştirmede, çözüm mimarisinde, uygulama testlerinde, ürün tanıtımlarında ve daha fazlasında kullanılmak üzere yapılandırılabilir sanal ağ ve ağ durumu simülasyonuyla tamamlanan gerçek Linux ve Windows VM'leri ve diğer masaüstü, sunucu ve tablet ortamları oluşturun.

Herhangi Bir Platform İçin Geliştirme ve Test Etme
Workstation Pro, yüzlerce işletim sistemini destekler ve Docker gibi bulut ve konteyner teknolojileriyle çalışır.

VMware vSphere'e
bağlanın Hem sanal makineleri (VM'ler) hem de fiziksel ana bilgisayarları başlatmak, kontrol etmek ve yönetmek için vSphere, ESXi veya diğer İş İstasyonu sunucularına güvenli bir şekilde bağlanın. Ortak bir VMware hiper yöneticisi üretkenliği en üst düzeye çıkarır ve VM'lerin yerel PC'nize ve bilgisayarınızdan kolay aktarımına olanak tanır.

Ortamları Güvenli Hale Getirin ve İzole Edin
Farklı gizlilik ayarları, araçları ve ağ yapılandırmaları ile güvenli bir ikinci masaüstü çalıştırın veya işletim sistemi güvenlik açıklarını araştırmak için adli araçlar kullanın. İş İstasyonu, sektördeki en güvenli hipervizörlerden birini sağlar ve BT güvenlik uzmanları için güçlü özellikler sunar.

Özellikler:
Küre Bağlantısı
VSphere, ESXi veya diğer Workstation Pro sunucularına bağlanmak için Workstation Pro kullanın. Uzak Linux veya Windows VM'leri (ve diğerleri) çalıştırın, güç işlemlerini yönetin veya VM'leri vSphere ortamlarına / ortamlarından aktarın. Yaygın bir VMware hiper yöneticisi, basit taşınabilirlik sağlar.

Hızlı Çoğaltma için Klonlar
Zamandan ve emekten tasarruf edin ve aynı VM kurulumunu tekrar tekrar oluştururken tam bir kopya olmasını sağlayın. Fiziksel disk alanını önemli ölçüde azaltırken bir sanal makineyi hızla çoğaltmak için "Bağlantılı Klonlar" kullanın. Başkalarıyla paylaşılabilecek tamamen izole edilmiş kopyalar oluşturmak için "Tam Klonlar" kullanın.

Yararlı Anlık Görüntüler
Anında geri dönmek için bir geri dönüş noktası oluşturun; bu, bilinmeyen yazılımları test etmek veya müşteri demoları oluşturmak için mükemmeldir. Birden çok anlık görüntü, birden çok işletim sistemi kurmaya gerek kalmadan çeşitli farklı senaryoları test etmeyi kolaylaştırır.

Güçlü Sanal Ağ
Oluşturma VM'ler için karmaşık IPv4 veya IPv6 sanal ağları oluşturun veya gerçek dünya yönlendirme yazılımlarını ve araçlarını kullanarak tam veri merkezi topolojileri tasarlamak için üçüncü taraf yazılımlarla entegre edin. İş İstasyonunda yeni olan, paket kaybı, gecikme ve bant genişliği kısıtlamalarını tanıtmak için Ağ Simülasyonudur.

Yüksek Performanslı 3D Grafikler
VMware Workstation Pro, 3D uygulamaları çalıştırırken akıcı ve hızlı bir deneyim sağlamak için DirectX 10 ve OpenGL 3.3'ü destekler. AutoCAD veya SOLIDWORKS gibi en zorlu 3D uygulamaları bir Windows sanal makinede yerel performansa yakın bir performansla çalıştırabilirsiniz.

Yüksek Çözünürlüklü Ekran Desteği
Workstation Pro, dizüstü bilgisayarlar ve x86 tabletlerde kullanılan masaüstü bilgisayarlar ve QHD + (3200x1800) ekranlar için yüksek çözünürlüklü 4K UHD (3840x2160) ekranları desteklemek üzere optimize edilmiştir. Ayrıca, mevcut bir 1080p HD ekranla birlikte yeni bir 4K UHD ekran gibi farklı DPI ayarlarına sahip birden çok monitörü de destekler.

Çapraz Uyumluluk
VMware ürün portföyünde çalışabilen veya Horizon FLEX'te kullanım için kısıtlı sanal makineler oluşturabilen Linux veya Windows sanal makineleri oluşturun. Açık standardı bile destekliyoruz, böylece diğer satıcılardan VM'ler oluşturabilir ve oynatabilirsiniz.

Canavar Sanal Makineler
Sanallaştırılmış bir ortamda en zorlu masaüstü ve sunucu uygulamalarını çalıştırmak için 16 adede kadar vCPU, 8 TB sanal disk ve 64 GB belleğe sahip devasa VM'ler oluşturun. Bir sanal makineye 2 GB'a kadar kullanılabilir ana bilgisayar video belleği ayırarak grafik açısından yoğun uygulamalara ek bir destek sağlayın.

Sanal Makinelere Sınırlı Erişim
Sürükle ve bırak, kopyala-yapıştır ve USB cihazlarına bağlantı gibi İş İstasyonu Sanal Makine ayarlarına erişimi kısıtlayarak kurumsal içeriği koruyun. Yalnızca yetkili kullanıcıların erişime sahip olmasını sağlamak için sanal makineler şifrelenebilir ve parola korumalı olabilir.

Paylaşılan Sanal Makineler
Simüle edilmiş bir üretim ortamında uygulamaları hızla paylaşın ve test edin. Ekip arkadaşlarınız, departmanınız veya kuruluşunuzla istediğiniz her yapılandırmada önceden yüklenmiş Linux ve Windows VM'lerin bir havuzunu paylaşmak için VMware Workstation Pro'yu bir sunucu olarak çalıştırın.

Sistem Gereksinimleri:
2011'de veya daha sonra piyasaya sürülen İşlemci (CPU) kullanan sistemler, aşağıdakiler dışında desteklenir:
2011 Bonnell mikro mimarisi tabanlı Intel Atom işlemciler. Örneğin, Atom Z670 / Z650 ve Atom N570.
2012 Saltwell mikro mimarisine dayalı Intel Atom işlemcileri kullanan sistemler. Örneğin, Atom S1200, Atom D2700 / D2500 ve Atom N2800 / N2600.
Llano ve Bobcat mikro mimarilerine dayalı AMD işlemcileri kullanan sistemler. Örneğin, kod adı Hondo, Ontario, Zacate ve Llano.
Aşağıdaki sistemler de desteklenmektedir: 2010 Westmere mikro mimarisine dayalı Intel işlemcileri kullanan sistemler. Örneğin, Xeon 5600, Xeon 3600, Core i7-970, Core i7-980 ve Core i7-990.

Kapsayıcı ve Kubernetes Desteği:
Not: Windows 10 1809 veya üstü gereklidir

Ana Bilgisayar İşletim Sistemi (64-bit): OpenGL 4.5 ve üzeri Konuk İşletim Sistemini destekleyen NVIDIA sürücüleriyle
Windows 8 veya üzeri
GNU / Linux Windows 7 veya üzeri


Vmwgfx ile GNU / Linux

Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar