Archive.org Kayıtları, Domain SEO İlişkisi (1 Viewer)

arshive-kayitlari-domain-ve-seo-gorsel-1024x555.jpg

Merhabalar, bir çok insanın bilmediğini düşündüğüm arshive.com websitesi, bu websitesi , domainlerin ne zaman kayıt edildiği’nin grafiğini izlere sağlamaktadır. Peli Arshive.org kayıtları neden önemlidir, çünkü her ne olursa olsun, google veya arama motorları, kayıtları eski olan domainlerin sıçrama kat sayılarını kayıtlı olduğu süre ile paralel olarak dengelemektedir.

Yani 1 sene önce kayıt edilmiş bir domainin sıçraması ile 20 sene önce kayıt edilmiş domain‘,n sıçraması ve google un göz ardı etmesi aynı değildir, kusura bakmayın içeriklerimi yazarken herşeyi açık açık ve net yazamıyorum, fakat yazmak istesemde kelimeler yetmiyor, bu yüzden sizlere bunun için ne yapabilirsiniz sonuç getirecek bilgileri aktarmak istiyorum.

Sonuç : Arshive.org üzerinde domain kayıt tarihlerini tespit edebilirsiniz, ve satın alma işlemini gerçekleştirebilir ve daha hızlı yükselebilir ve sıçramalarınız google un dikkatini çekmeden SEO çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Bol şanslar.
 
aynen @Mectruy link falan basınca google un sıkınde olmuo bunuda en guzel freshdrop.com üzerinde satın alıosunuz godady ye dırek baglanan domaınler %70 90 arası fakat suan ücretli olmus domaınler ... 2010 kayıtlı bır domaıne guzel ıcerıgını yapar ıc lınklemelerınıde dınamık gelıstırırsen ... 500 tane lınk gır google derki ... sinekmi geçti hjklş
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar