Neler yeni

Az bir çabayla ayda 1000 - 2000 TL kazanmak - yalan değil! Ödeme Kanıtlı (1 Viewer)

Mesajlar
139
Credits
207
CryptoTab Browser Nedir?: CryptoTab, Google Chrome gibi bir web tarayıcısıdır. Google Chrome eklentilerini kurabilir, eski tarayıcınıza kayıt ettiğiniz yer imlerini CryptoTab Browser’a aktarabilirsiniz. Google Chrome ile neredeyse aynı arayüze sahiptir. Tek bir farkı kendi eklentisi ile birlikte geliyor ve bu eklenti sayesinde tarayıcı açık olduğu süre boyunca Bitcoin kazanıyorsunuz.
--
CryptoTab Browser’ı tek başınıza indirip kullandığınız zaman büyük rakamlar kazanmanız mümkün değildir. Daha büyük rakamlar kazanmak istiyorsanız affilate uygulamasından yararlanmanız gerekmektedir. Aylık minimum 1000-2000 TL gibi rakamlar kazanmak için büyük bir aktif referans kitlesi gerekmektedir. Bu rakamlara ulaşabilmek için arkadaşlarınızı sisteme davet etmeniz gerekmektedir. Ve aynı şekilde davet ettiğiniz arkadaşınızda daha çok kazanmak için başkalarını davet etmelidir. Siz arkadaşınızı davet ettiğiniz için extradan gelir elde edeceksiniz. Arkadaşınız başka birini sisteme dahil ettiğinde hem siz hem de arkadaşınız extradan gelir elde etmiş olacak
--
CryptoTab Browser Nasıl İndirilir ?
Bilgisayarınıza ya da telefonunuza CryptoTab Browser yükelemek için buraya tıklayın. Karşımıza yukarıdaki sayfa gelecek. İndir butonuna basıp indiriyoruz ve açıyoruz Google Chrome gibi kendi kendine kurulmaya başlayacaktır 1-2 dakika içersinde Tarayıcıyı açabilirsiniz. Para kazanmaya başlamak için Facebook,Twitter ya da Google hesabınız ile giriş yapmanız gerekmektedir. Google hesabınız ile giriş yaparsanız bir doğrulama kodu gelecek onu onaylamanız gerekmekte.
--
Mining: kısmından para kazanma işlemini durdurabiliyoruz,yavaşlatabiliyoruz ve hızlandırabiliyoruz.
Off: Para kazanma işlemini durdurur
Ortaya Çekerseniz: Oyun vs. oynuyorsanız başka bir şey yapıyorsanız bilgisayarınız biraz eskiyse takılmalar olacaktır bunun önüne geçmek için kullanabilirsiniz.Para kazanma işlemini yavaşlatır
MAX: Sisteminizi verimli bir şekilde kullanabilir ve maximum kazanç elde etmenizi sağlar
--
Mined: Kaç BTC kazandığımızı gösteriyor ve hemen altında kaç Dolara denk geldiğini gösteriyo
--
Affilate: Sizin referans bağlantınız ile üye olan kişilerden kaç BTC kazandığınızı gösteriyor hemen altında kaç USD’ye denk geldiğini gösteriyo
--
Sağ alt köşede ise arkadaşlarınızı davet edeceğiniz affilate URL’si mevcut. Arkadaşlarınız bu linki kullanarak programı indirdiğinde ve para kazanma işlemini açtığında sizde fazladan kazanç elde edeceksiniz.
--
CryptoTab Browser Fazladan Gelir Elde Etmek İçin Öneriler
Sosyal medyada ufak bir tanıtım yazısı ile referans linkini paylaşıp arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.
Web siteniz var ise tanıtımını yapabilirsiniz.
YouTube ve benzer platformlarda videolar yayınlayabilirsiniz.
Tablet ve telefonlarınıza kendi affilate linkiniz ile kayıt olabilir ordada para kazanma işlemi yapabilirsiniz böylece hem 2. Hesabınız hemde affilate sayesinde ana hesabınızda para toplanacaktır.
Ailenizdeki kişilerin telefonlarından bilgisayarlarından yararlanabilirsiniz.
Bunu pek önermiyorum ama yapan kişilere denk geliyorum;
Tanıtım videosu çeken kişilerin videolarının altına ya da blog sitelerinde Crypto Lab tanıtımı yapan sitelere yorum olarak kendi referans linkinizi atabilirsiniz.
--
2.jpg

Yukarıda gördüğünüz gibi Toplamda 130 adet referansım var.
--
Level 1 = Benim referansım ile siteye 71 kişi üye olmuş.
Level 2 = Getirdiğim 71 kişi toplamda 46 kişi getirmiş.
Level 3 = 71 kişinin getirdiği 46 kişide 9 kişi getirmiş.
Level 4 = En son gelen 9 kişi de 3 kişi getirmiş.
Level 5 = Gelen 3 kişiden biri 1 arkadaşını kendi referansı ile sisteme getirmiş.
--
Bu level sistemi Level 10’a kadar uzanıyor ve siz hiç tanımadığınız insanlar sayesinde extradan kazanç elde ediyorsunuz. Bu çok iyi bir sistem fakat yukarıda gördüğünüz gibi bir durum ortaya çıkarsa maalesef hiçbir şey kazanamazsınız.
--
Referanslardan gelir etmek için referanslarınız aktif olarak Mining yapmalılar.
--
2- Bilgisayarımı sürekli açık bıraksam bilgisayarım zarar görür mü internetim yavaşlar mı?
İnternet bağlantısı pek önemli değildir internetinizde herhangi bir yavaşlama söz konusu olmaz. Bilgisayarınızı 7/24 açık bırakmanızı kesinlikle önermem. Bilgisayarınızı kullandığınız süre boyunca CryptoTab Browser programını açarak Mining yapmaya devam edebilirsiniz. Oyun oynayacaksanız ya da başka önemli bir işiniz var ise Mining işlemini Maximum olarak değil de orta seviyede kullanarak bilgisayarınız yavaşlıyor ise bunun önüne geçebilirsiniz. Bilgisayarınızı 7/24 açık bırakmayınız.
--
3- CryptoTab Browser ile büyük gelirler elde etmek mümkün mü ne kadar kazanabiliriz ?
Evet mümkün, büyük bir referans ağı ile büyük kazançlar elde edilebilir. Referanslarınız aktif olarak mining yapmalılar ve onlarda umudu kesmeden referans arayışına devam etmeliler. Sisteme kayıt olan her kişi kendine referans arayışında olmalıdır. Böylelikle büyük bir referans zinciri olacak ve bu işten herkes kazançlı çıkacak. Örneğin sisteme 3 arkadaşınızı getirdiniz ve getirdiğiniz 3 arkadaşınızda 3 arkadaşını getirdi. Sisteme katılan her kişinin 3 kişiyi eklediğini düşünelim. Bir süre sonra adını bile bilmediğimiz tanımadığınız kişiler sayesinde kazanç elde etmeye başlayacaksınız. Onların elde ettiği kazançlar sayesinde siz extradan gelir elde edeceksiniz.
--
Ödeme Kanıtlı asadaki fotorafta
1.jpg
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar