Backlink Paketleri (PBN ) ve Fiyatları (1 Viewer)

Backlink paketleri ve fiyatları inceleyebilirsiniz. Backlink paketleri ödemeleri tek sefer olarak gerçekleştirilmektedir. Linkleriniz için her ay ödeme talep edilmemektedir. Backlink paketlerinde kullanılan linkler PBN , (PERSONAL DOMAIN LINK ) ‘dofollow’ backlink modelidir. Yalnızca DA değil PA değerleri yüksek websitelerdir.
Şimdi backlink ile websitelerinizin off page seo bölgesini geliştirmeye beraber başlayabiliriz. Size en uygun paketle başlayarak, adım atabilirsiniz. Backlink çalışmalarınız başladıktan sonra search console üzerinden grafikleri takip edebilir veya tarafımızdan rapor alabilirsiniz. Websitelerinizi neden kendiniz geliştirmeyi düşünmüyorsunuz ?

Başlangıç Backlink Paketleri​

Başlangıç backlink paketlerimizden herhangi birini satın alarak, websitelerinizin off page seo geliştirilmesi için ilk adımı atabilirsiniz. Siz bu adımı atarken bizlerde ücretsiz olarak websitenizi analiz ediyor ve gerekli güncellemeleri tarafınıza bildiriyoruz. Linkbuilding çalışmaları başladığı andan itibaren, websayfanızın otorite değeri artmaya ve sıralamanız yükselmeye başlar. Daha sonra gerekli adımları planlamaya devam edebiliriz.

Agresif Backlink Paketleri

Agresif backlink paketleri ile websiteniz için harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu başlangıçtan hemen önce websitelerinizin içerik ve anahtar kelime planlanması yanı sayfaların geliştirilmesi bitmiş olması yeterlidir. Sorun yapmayın. eğer hiç başlamadıysanız, paket ile beraber biz size on page geliştirme danışmanlığı verebiliriz.

Not: Size özel paketler geliştirilebilir, bu konuda karşılıklı görüşmeden sonra taleplerinizi tarafımıza ileterek yeni bir fiyat ve link güncellemesi gerçekleştirilebilir.


Enterprise Backlink Paketleri ve Fiyatları

Enterprise backlink paketleri ile bir çok sektörde lider olmanız için kontrollü bir linbuilding çalışması geliştirilmelidir. On page seo işlemlerinizin tam anlamı ile SEO uyumlu olması ve yeterli içerik ve iç bağlantı işlemlerinizin çok iyi geliştirilmiş olması gerekmektedir.

Backlink Paketleri ve Süreç

Backlink paketi siparişinizi verdikten sonra, planlama süreci başlamaktadır, bu planlama karşılıklı iletişim kurularak onay süreci tamamlanmaktadır. Onay sürecinden sonra linkbuilding çalışmaları başlamaktatır.

Websitelerinizdeki eksikler tespit edilerek tarafınıza ücretsiz bir şekilde bildirilmektedir. Siz websiterinizin on page çalışmalarını yürütürken bizde off page çalışmalarınızı başlatmış oluyoruz.

Backlink Fiyatları Nedir ?​

Yukarıda sizler için hazırladığımız 6 ayrı backlink paketi bulunmaktadır. Paketler sürekli güncellenmekte ve yenilenmektedir. Sayfamızı takip ederek yeni eklenen paketler ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hekesin kalıcı bağlantılar ile kısa sürede yükselmesini misyon edindiğimiz bu yolculukta
sizlere ve websayfalarınıza organik trafiğin artışında bir rol oynayabilirsek, bu gerçekten değerli bizim için.

E-Ticaret Backlink Paketleri ve Fiyatları

E-ticaret backlink paketleri, diğer paketlerde olduğu gibi website ve pazar araştırmalarından sonra elbette güncellenebilir. Ve ödemeler tek sefer yapılarak kalıcı bir link inşaası gerçekleştirilir, fakat rekabet ortamında ek paketleri veya size özel paketleri beraber geliştirebilir ve onay aşamasından sonra alışverişi tamamlayabilirsiniz.

Çünkü seo aslında okadar komplike bir konu değildir, bir kod dünyası ile kıyaslandığı zaman oldukça açık ve sözel bir durumdur yalnızca işi üretilen içerik karmaşası kafaları karıştırmaktadır, ideasoft veya ticimax üzrinden bir e-ticaret alt yapı paketi alır gibi seo paketi alabilir ve buna ek backlink paketleri alarak kendi seo çalışmalarınızı yüretlebilirsiniz, bu oldukça basittir. Zor değildir. Lütfen iletişimde kalın.

Backlink paketleri ile beraber websitelerinizin iç seo optimizasyonları hakkında fikirler alabilir ve on page linkbuilding işlemlerinizi kendiniz gerçekleştirebilirsiniz.

Global Backlink Paketleri​

Global backlink paketleri 1.sayfada olmak istediğiniz her sektör için uyarlanmıştır. Türkiye’de veya yurtdışından yönettiğiniz websiteleriniz varsa ( Türkiye’de ) bu kategoride ki websiteler için uygun paketlerdir. 1 ile 3 anahtar kelime talepleri olan websiteler için geliştirilmiştir.

#globalbacklinkpaketleri
Türkiye’de gri noktada bulunan websiteler için geçerlidir. Ödeme tek sefer olarak yapılmaktadır. Aylık bir ödeme periyodu yoktur. Bu sayede websitelerinizin link ağını sürekli geliştirebilirsiniz.


Sayfamızı ziyaret ederek , WP veya
skype : [email protected] üzerinden iletişim kurabilirsiniz, veya imt yetkilerinin geliştirdiği escrow aracılıgı ile satışı forum üzerinden tamamlayabilirsiniz. Hiçbir sorun yoktur. Bol şanslar, şampiyon.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar