Neler yeni
Mesajlar
1,485
Credits
925
Revealed content
Bu bahsedeceğim yöntemi eğer daha önce hiç duymadıysanız internetten para kazanma yolları arasında sizi en çok şaşırtanlardan bir tanesi olacaktır.



Skin ne demek: Skin oyunlarda bulunan silah veya teçhizata sadece görsellik anlamında farklılık katan tasarımlardır. Skin’ler oyundaki silahlara veya teçhizata fiziksel olarak bir üstünlük sağlamaz.



Sadece görsellik anlamında farklılık yaratır. Mesela CS:GO oynunda bulunan normal tasarımlı bir AK-47 ile üzerine skin geçirilmiş bir AK-47 işlevsel olarak aynıdır. Yani ikisi arasında güç olarak hiç bir fark yoktur.



Ee ne yani, aralarında hiç bir fark yoksa, kullanıldığında bir üstünlük sağlamıyorsa insanlar skin’e neden para versin diye düşünmeyin! İnanın bana bu işte muazzam paralar dönüyor. Skin yetenek veya güç açısından bir üstünlük sağlaması da statü açısından diğer oyuncular üzerinde ciddi üstünlük sağlıyor.



Yani buna ister zengin gösterme, ister hava atma, ister oyun yapımcılarına yardımcı olma, ister prestij, ister karizma ya da ne derseniz deyin, skin’lerin oyunlarda genel olarak diğer oyuncular üzerinden böyle bir etkisi olduğu için böyle bir market oluşmuş ve bu markette ciddi harcamalar yapılıyor.



PUBG, CS:GO, H1Z1 (ve bir çok oyun) gibi oyunları daha önce oynadıysanız, oynamadıysanız bile oyunlara karşı ilginiz var ise ya da hiç ilginiz alakanız yoksa bile steam market üzerinden silah skinleri alım satımı yaparak ciddi anlamda para kazanabilirsiniz.



# Bunu aynı borsa gibi düşünün. Belirli bir miktar sermaye ile steam marketten oyunlarda kullanılan silahlar için fiyatları düştüğü zaman skin satın alımları yapıyorsunuz ve fiyatları yükseldiği zaman da bu skinleri satıyorsunuz.

Keza steam market fiyat artış – düşüş zamanlarını, alım satım hacimlerini, en düşük – en yüksek alım satım fiyat aralıklarını aynı borsada olduğu gibi detaylı grafik olarak size sunuyor. Ayrıca belirlediğiniz fiyatlardan otomatik – alım satım emirleri verebiliyorsunuz.

İnternetten Nasıl Para Kazanılır - İnternetten Para Kazanma Yöntemleri - Steam Market

Steam Market ( İnternetten Para Kazanma Yolları )

Tabi steam markette kazandığınız parayı ödeme olarak alamıyorsunuz. Sadece o para steam hesabınıza yansıyor. Ancak hesabınızda bulunan paranın tamamı ile bir skin alabiliyor ve o skin’i opskins ya da bynoname gibi dış kaynaklı marketlerde gerçek para karşılığı satabiliyorsunuz.



Böylece kazandığınız dijital parayı gerçek paraya dönüştürerek internetten para kazanma hedefinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
 
J

JFO

Cs Go daki silah skinleri gerçekten akıl almaz fiyatlarda bi oyundaki silah nasıl bu kadar pahalı olur dedirtiroye insani 80 K 50 K 30 K itemler mevcut bunların yanında 0.5 krş itemlerde var
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar