Yeni EaseUS Todo PCTrans Pro KEY [/Ömürlük Lisans] (1 Viewer)

Kaisareia 

Düzenli Ordu
cracker
Credits
13,424





AÇIKLAMA
Verilerin yeni bir bilgisayara taşınması, bilgi miktarı ortalamanın üzerindeyse zor olabilir. Programları yeni bir iş istasyonuna yeniden yüklemenize, veri aktarmanıza ve tüm ayarların güvenli bir şekilde kaydedilmesini sağlamanıza olanak tanıyan kapsamlı bir araca ihtiyacınız var. EaseUS Todo PCTrans Pro, verileri yeni bir bilgisayara aktarmakla ilgili tüm gerekli görevleri tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

Todo PCTrans Pro, tüm uygulamaların yazılımını, ayarlarını ve verilerini yeni bir bilgisayara aktararak iki seçenek sunar: verileri bir ağ üzerinden bilgisayardan bilgisayara aktarmak veya bir sistem görüntüsü kullanmak. İlk seçeneği kullanarak eski ve yeni PC'lerinizi yerel veya kablosuz bir ağa bağlayabilirsiniz; her iki istasyon da aynı Windows sürümüne sahip olmalıdır; mantıksal olan disk alanı miktarı, en azından veri miktarı ile örtüşmelidir.

Bir sonraki adım, Todo PCTrans'ı her iki bilgisayara da kurmak ve ağdaki bilgisayarları aramaktır. Ağdaki makineleri bulduktan sonra, geçişin hangi bilgisayardan yapılacağını belirlemeniz gerekir.

EaseUS Todo PCTrans Pro, sistemi kurulu uygulamalar için tarar ve bunların yeni donanımla uyumluluğunu kontrol eder. Seçmeli olarak bir yazılım geçişi yapabilirsiniz. Kullanıcı ayrıca, taşıma için istenen klasörleri ve dosyaları seçerek belirleyebilir.

O zaman her şey oldukça basit - Başlat düğmesine basın ve bekleyin. Göçün oldukça uzun sürdüğünü belirtmekte fayda var.



Hidden content
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.


Desteklenen Windows İşletim Sistemi:
Windows 10, 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP (32 ve 64 bit)



Teklifin şartları
  • Bu bir ömür boyu lisanstır.
  • Yalnızca sürüm 10.5 için. 11.x sürümüne ücretsiz yükseltme mevcut değildir.
  • Lisans yalnızca etkinleştirildiği bilgisayar için geçerlidir (donanım değişikliği desteklenmez).
  • Ücretsiz teknik destek kapsamında değildir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar