Yeni Hergün En Az 1000 TL Kazanma [biraz uğraştırabilir] (1 Viewer)

GnG

xxxx.com
majorrr
Credits
1,768
dm mail yada wp ne basıyorsanız basarken boş boşuna fakir ülke (genelde afrika ülkeleri ve asya ülkeleri) yada boş fan hesapları mizah hesaplarına basmayın. Bunları tr içinde satamadığınız sürece size hiçbir + sí olmaz. Zaten çoğu insan hesap düşürüp sattığı için tr içi o kadar hızlı satamazsınız.



Full mağaza, işletme, zengin kişisel hesapları yada instagram üzerinden gelir elde eden hesapları vurup sahibine satacağız. Bunu nasıl mı yapacaksınız, öncelikle kendinize bir fake numara çekin, ve whatsapp business kurun, daha sonra vurduğunuz hesaplara bağlı olan telefon numarasına whatsapp üzerinden hesap sahibine yazın. İngilizce yazın google çeviri sayesinde. Hesaba bağlı numara yoksa ayarlardan geçmiş numalara yada bioya bakın genelde mağaza hesapları whatsapp link bırakırlar. Sohbete merhaba bir sorunu çözmek için size ulaştım yazın, cevap vermesini bekleyin. %90 ? atacaktır, vurduğunuz hesabın içinden ss alın ve gönderin, hesabınızı geri almak istiyorsanız anlaşmak için buradayım yazın, smyi iyi çekin kendinize güvendirin, fiyatınızı söyleyin ve detayları konuşun.

Ödemeyi nasıl alacağım derseniz, bitcoin yada western union ile alabilirsiniz vurduğumuz ülkeler avrupa yada amerika hesapları olduğu için ülkelerinde kripto para kullanımı oldukça yaygın, en basiti binanceye kayıt olmalarını isteyin ordan satın alıp size gönderebilir, western de ise size gönderebilmesi için adınızı soyadınızı ve ülkenizi bilmesi gerek, gönderdiğinde size mtcn numarasını verir onu İnternet bankacılığı yada western bayisine giderek paranızı çekebilirsiniz.



Unutmayın, takipçinin önemi yok yeterki hesap, hesap sahibi için önemli olsun bu korona zamanlarında sadece ig üzerinden satış yaptıkları için 5k hesap bile onlar için önemlidir, 5kdan 200-300 dolar aldığım bile oldu dediğim gibi iş sizde biter ve vurduğunuz ülkeler genelde Amerika ülkeleri yada Avrupa olsun ( Fransa, Almanya, İtalya, İngiltere özellikle, brezilya, abd)

Örnek mağaza hesap tagları: #loja, #modamasculina, #clothes, #bag.

Bu yöntemle size bağlı olarak ne kadar hesap vurup sahibine satarsanız 1 günde 4-5k bile kazanabilirsiniz.

Herkese bol kazançlar.
Eline Sağlık
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar