Neler yeni

Lgbt (sapık topluluk) nedir kimlerdir (1 Viewer)

Mesajlar
22
Credits
83
https://advocatesnairobi.com/اسعار-الفائدة-على-الودائع-الدولارية/
https://angosiam.com/سعر-شحن-حاوية-20-قدم-من-الصين-الى-مصر/
https://sanakanwalfashion.com/سعر-الدولار-في-تركية-اليوم/
 

BERK4N

a'𝐠𝐨𝐝
onursal
vip
Mesajlar
82
Credits
848
Kim kimi sikerse siksin ama ahlak konusu başka. Gay haz eder miyim pek değil genelde etmem ama düzgün olanlarını gördüm öyle oldukları sürece beni bağlamaz iki gay gitsin evinde ne bok yerse yesin banane. Biseksüel kızlara gelirsek onlar iyi üçlü grup yaparsın tek erkek iki kız, libidoları da yüksek oluyor.

LGBTQ topluluğu çok tehlikelidir çocuklar üstünde hemde 13 15 yaş arası veletler havalı olmak için seçmeleri daha da tehlikeli hala getiriyor bu kurluşu bitmesi dileyi ile tüm LGBTQ lilerin
anasın sikeyim
Ya ibneliğine lezbiyenliğin nesi havalı olabilirbe kanka gözünü sevim, ufacık çocuklara veriyorlar aq propaganda aleti Netflixi çocuk da oradan belki havalı sanıyordur anca. Tehlike kısmına gelince bunlardan bir sikim olmaz tehlike dediğin asıl yılanın başını küçükken ezicen bu Netflix şu bu bunlar zehirliyor çoluğu çocuğu ki bunların suçlusu ebeveynler, sonra gelip bir de çocuğu suçlarlarsa siktirsin gitsinler. Bunun dışında hormon olarak kısaca aslında sağlık sorunu yaşayanlara ise şifa dilemek düşer..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar