Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamün Aleyküm,
Forumdaki ilk konum öncellikle aranıza katılmaktan hoşnutum hepiniz beni iyi karşıladınız teşekkür ediyorum. Konuya geçelim.


Dostlar sorunsuz kurucu geçen script satıyorum. Piyasanın en iyi scriptidir iddia ediyorum. Bu script sadece 3 kişide var kendim yaptım teması mükemmel diyebilirim. Site olarak almak isterseniz çalışır şekilde linki bırakırım keyfinize bakarsınız. Kodları şuanlık satmayı düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda bakarız.

Özellikler

-Kimsede olmayan full+full mr.balashian telegram botu var. Her şeyi size atar ayrıca k.adı şifre kurulum anahtarı gibi özellikleri tek tıklamanızla kopyalayabiliyorsunuz hemde ayrı ayrı.
-Tasarım olarak biraz ışıltı ve hareketli bir tema olduğunu söyleyebilirim.
-Kullanıcı yanlış şifre girdiğinde veya yanlış kullanıcı adı girdiğinde popuup şeklinde uyarı verir ve sayfayı yeniler ki proxy portunuz değişsin.


İletişim
Web Sitemiz: https://mrbalashian.tk
Telegram: @Balashian


Dostlar script haricinde herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeyin her zaman benimle iletişime geçebilirsiniz. Çözebileceğim küçük hataları karşılık beklemeksizin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu piyasada kimse bana yardım etmedi bana 4k fiyat çekenler oldu. Siz araştırın yeter herşeyi ücretsiz öğrenirsiniz.

Para zamandan kazandırır zaman ise paradan.

Dostlar yeni üyeyim like ve yorum atıp desteklerseniz sevinirim.

Scriptten Görüntüler(Normalde Resimler Hareketli)
Hayırlı satışlar esc kulanmayı unutma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar