Takip edilmemek için ne yapmalısın ? (1 Viewer)

Mutarrif

defacermutarrif.com
majorrr
Credits
78
Merhaba arkadaşlar bugun sizlere terör ögütlerininde kulandığı 90 lı senelerde jitemin bile takip ederken zorlandiği hata takip edemediği adamların taktiklerini anlatacağim .
şimdi herkes takibi bir kişinin seni arkadan takip etmesi gibi algılayabilir fakat 4 lü takip 5li takip 10 lu rakip sistemleri vardır mesela yolda yürürken sizi 10 kişi takip eder ama anlamazsınız yoldan geçen vatandaş zanedersiniz yada yanınızdan geçip gider ruhunuz bile duymaz aniden şap diye enselenirsiniz.
takip edilmemek için bunları yapın
1) sokakları dönerken geniş dönüp arkanıza bakın
2)elinizdeki tesbih vs birşeyi yere atın sonra 2 adım atıktan sonra geri dönüp atiiğiniz şeyi yerden kaldırırken etrafı gözetleyin.
3)10 lu 5 li takip altında iseniz bir binaya girip bekleyin takip edenlerin hepsi binanin önüne toplanacaktır.
4) kulandığınız bir yolu asla bir daha kulanmayın ki kulanırsanız bu çok tehlikeli sebebiyetlere sonuç verir çünkü suikast yapılmak istenen adam yada takip edilen adam daha önceden hangi yolardan geçtiği tespit edilip o bölgelere adamlar yerleştiriir.
5) takip edildiğinizi anladığınızda acayip tepkiler vermeyin aynı şekil çaktırmadan yolunuzda devam edin gideceğiniz düzergahı değiştirip çember çizin .

bu söylediklerimle takipi anlayabilir takip edlimezsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar