Türkiye’de SEO ve SEO Araçları (1 Viewer)

Türkiye’de seo tam olarak anlaşıldığını düşünenlerdenseniz bu yazı size göre değil, çünkü seo nedir ? spor ayakkabı nedir ? seo uzmanı nedir ? Türkiye’de SEO Nedir ? SEO Nedir ? Seo ne değildir, SEO , Search Engini Optimizasyonu , yani arama motorlarına göre optimizasyon yapmak anlamına gelmektedir.

Fakat konu tam olarak öyle değildir, burada merkez kullanıcı olarak alındığı zaman kullanıcının kendini tam anlamı ile aradığı terimde arayışını tamamlamış olma durumu ve farklı bir aramaya ihtiyaç duymama hali diyebiliriz. So, kullanıcıların aradığı terimler üzerinden geliştirilen sayfalar kullanıcının aradığı terim ile kendisi ve sayfa arasında kurulan 3 lü denge durumuna SEO denir.

Peki Türkiye’de ve dünyada SEO araçlarının gelişmeme durumu nedir ? Bu konu oldukça gizli ve kilitlidir, tabikide nedenini biliyor ve konuyu ahrefs e baglayarak kapatıyorum. Ahrefs bu işi en iyi bilenler arasında olabilir fakat arama motorlarında var olmak isteyen websitelerinin taleplerini çok iyi anlamış ve bu konu kontrol altında tutarak kendi liderliğini korumaktadır. Neden Moz bitti veya semrush hep aynı ..Çünkü ahrefs. locked.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar